Breeland
 
Approved Jaguar Rotterdam
APPROVED JAGUAR ROTTERDAM

Approved Jaguar rotterdam

Bent u op zoek naar een Jaguar, maar hoeft het geen nieuwe auto te zijn? Breeland in Rotterdam is hét vertrouwde adres. Al jaren staan we in de top 3 van Jaguar Land Rover dealers en in 2020 zijn we zelfs verkozen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland. In onze showroom hebben we altijd een gevarieerd aanbod, waaronder diverse Approved Jaguars in Rotterdam. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u uiteraard bij Breeland terecht. Wilt u meer lezen over ons? Bekijk dan de over ons pagina. 

 

lees meer over Breeland

Approved Jaguar Rotterdam kopen

Een Approved Jaguar in Rotterdam kopen 

Een Jaguar: dé auto als u op zoek bent naar een combinatie tussen een stoer design, veel luxe en comfort. Met de stoere uitstraling is dit een opvallende auto op de weg. Als u heeft besloten om een Jaguar te gaan rijden, kunt u kiezen uit een nieuwe of een Approved auto. Bij Breeland hebben we naast nieuwe auto’s ook diverse Approved Jaguars in Rotterdam staan. Een Approved Jaguar is ideaal als u op zoek bent naar een betrouwbare auto, maar de auto niet splinternieuw hoeft te zijn.  

Een Approved Jaguar voldoet aan strenge eisen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u met een gerust hart op weg. Hieronder vindt u een korte opsomming waar een Approved Jaguar in Rotterdam aan voldoet: 

- 2 jaar garantie en 2 jaar Jaguar Assistance 

- Geïnspecteerd op 165 punten 

- Reparaties en herstel door Jaguar getrainde technici 

- Originele Jaguar onderdelen en een gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst 

- Uitvoerige proefrit door Jaguar getrainde technici 

Wilt u meer lezen over het Approved keurmerk bij Jaguar? Bekijk dan deze pagina
Als u wilt weten welke Approved Jaguars in Rotterdam op dit moment op voorraad zijn, kunt u online ons aanbod bekijken.  

 

Bekijk het aanbod Approved Jaguars

Service Approved Jaguars Rotterdam 

Breeland staat al jaren in de top 3 van Jaguar Land Rover dealers van Nederland. Daar zijn we natuurlijk trots op, want we streven naar de beste kwaliteit en service. Als familiebedrijf hebben we een goede persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u de Jaguars écht kunt beleven voordat u een aankoop doet. Daarom hebben we altijd een groot en divers aanbod Jaguars in onze showroom staan. Kom vooral langs om de verschillende modellen te bekijken en vergelijken.  

Het team is ervaren en werkt al jaren met plezier voor Breeland. Zij hebben specifieke kennis over de Jaguar modellen. Bij vragen staan ze voor u klaar. Bent u er nog niet helemaal uit welke Approved Jaguar in Rotterdam bij u past? Neem dan samen met één van onze verkoopadviseurs uw wensen door. Zij kunnen u adviseren over welke auto bij uw wensen aansluit. Daarnaast kunt u altijd een proefrit maken. Dan kunt u uw droomauto écht ervaren.  

Naast de showroom, hebben we bij Breeland ook een grote werkplaats. Zo kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. De wachttijden zijn altijd kort: zo kunt u flexibel een afspraak maken en bent u snel weer op weg. Voor onze klanten bieden we speciaal een gratis butlerservice aan: onze butler haalt uw auto op voor regulier onderhoud en brengt de auto ook weer thuis. 

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak.  

 

maak direct een werkplaatsafspraak
Approved Jaguar Rotterdam service