Breeland
 
Gebruikte Jaguar Rotterdam
GEBRUIKTE JAGUARROTTERDAM

Gebruikte Jaguar Rotterdam

Bent u opz oek naar een gebruikte Jaguar in Rotterdam? Dan bent u bij Jaguar dealer Breeland aan het juiste adres. Bij Breeland hebben we in onze grote showroom diverse Jaguars staan, zowel nieuwe als gebruikte Jaguars. Als u op zoek bent naar een specifiek model, kunt u ons altijd eerst even bellen of onze voorraad online bekijken. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. 

 

Neem telefonisch contact op

GEBRUIKTE JAGUARS IN ROTTERDAM BIJ BREELAND

 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een Jaguar te kopen, kunt u kiezen uit een nieuwe of een gebruikte Jaguar. Gebruikte Jaguars zijn een interessante optie, omdat deze voor een scherpe prijs worden aangeboden. Wel zijn deze Jaguars natuurlijk van hoge kwaliteit en voldoen ze aan scherpe eisen die Breeland stelt. Breeland staat namelijk al jaren in de top 3 van Jaguar Land Rover dealers en streeft altijd naar de beste kwaliteit. In 2020 zijn wij uitgeroepen tot best verkopende dealer! Als u op zoek bent naar een gebruikte Jaguar in Rotterdam, kunt u bij onze showroom in Rotterdam langskomen om te kijken of het gewenste model op locatie staat. Bij Breeland hebben we altijd een grote voorraad nieuwe Jaguars en Jaguar occasions. Ons ervaren team staat dan graag voor u klaar om samen te kijken welke Jaguar bij u past.  

Als u specifieke vragen heeft over één van onze Jaguars, neem dan vooral even contact met ons op! We kijken graag met u mee welk model bij u past. Daarnaast leggen we u graag alles uit over onze gebruikte Jaguars en de eisen waar ze aan moeten voldoen. We nemen graag de tijd om alles uit te leggen, want persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel omdat we van origine een familiebedrijf zijn. Zo bent u er zeker van dat u bij Breeland een Jaguar koopt die bij u past, van de beste kwaliteit! 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. 

 

Plan uw route naar de showroom
Gebruikte Jaguar Rotterdam Breeland
Gebruikte Jaguar Breeland Rotterdam

waarom kiezen voor breeland Rotterdam?

 

 

Bij Breeland kunt u terecht als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Jaguar in Rotterdam en omgeving. We staan graag voor u klaar en bekijken samen welke auto bij u past. We hebben een divers aanbod en streven ernaar om u altijd te verrassen met de modellen die we in de showroom hebben. Bent u benieuwd naar de huidige modellen in onze showroom? Bekijk hier online het overzicht.  

Naast dat we in onze showrooms diverse modellen hebben staan voor de verkoop, kunt u ook altijd bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt. Bij Breeland hebben we een grote werkplaats met korte wachttijden. Zo kunt u flexibel een afspraak maken en weer snel de weg op! Het team in de werkplaats is ervaren en speciaal opgeleid. Zij hebben specifieke kennis over de Jaguar modellen en helpen u graag met vragen over uw Jaguar.  

Wanneer u bij Breeland kiest voor een Jaguar, kunt u de beste service en garantie verwachten. Zo biedt Breeland onder andere Jaguar Care aan, waarbij u drie jaar lang garantie heeft, zonder kilometerbeperking. Daarnaast is dit inclusief drie jaar Jaguar Roadside Assistance in heel Europa. Dat betekent dat u gerust op reis kunt en bij immobiliteit altijd snel weer op weg geholpen wordt! Woont u in omgeving Rotterdam en heeft u uw auto bij Breeland gekocht? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze gratis butlerservice. Onze butler haalt uw auto dan op wanneer onderhoud nodig is en zal de auto ook weer bij u thuisbrengen. 

 

Neem contact met ons op