Breeland
 
Jaguar dealer Brielle
JAGUAR DEALER BRIELLE

Jaguar dealer Brielle

Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar of een Jaguar occasion in Brielle? Of heeft uw Jaguar een onderhoudsbeurt nodig? Kom dan langs bij Breeland, dé officiële Jaguar dealer in Brielle en omstreken. Een Jaguar biedt de perfecte combinatie van luxe, gebruiksgemak en een sportieve uitstraling. Daarnaast zijn Jaguars altijd voorzien van de nieuwste technologieën, zodat u met zekerheid op pad kunt. Bij Breeland hebben we een gevarieerd aanbod in Jaguars. Daarnaast bent u met vragen over uw Jaguar bij ons ook aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al jaren één van de beste Jaguar Land Rover dealers en in 2020 zelfs uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland! Ons ervaren personeel werkt al jaren bij ons en helpt u graag verder. 

Overzicht van Jaguars bij Breeland

Elektrische auto's bij Jaguar dealer Brielle

elektrische auto's bij jaguar dealer brielle

 

De afgelopen jaren is de elektrische auto steeds meer in opkomst. Ook Jaguar is hierin erg vooruitstrevend. Zo heeft Jaguar in februari 2021 bekend gemaakt om vanaf 2025 alleen nog 100% elektrische auto’s op de markt te brengen. Bent u op zoek naar een innovatieve auto? Dan is de Jaguar I-PACE de auto voor u! 

Neem contact met ons op als u wilt weten of we dit model op het moment in onze showroom in Brielle hebben staan of bekijk online onze voorraad. We hebben ook een showroom in Rotterdam met diverse nieuwe Jaguar modellen. Bij Breeland vinden we het belangrijk om u een divers aanbod te laten zien. We streven daarom altijd naar een ruim en gevarieerd aanbod in onze showrooms. U bent van harte welkom om de auto’s te komen bekijken. Met ons gevarieerde aanbod vindt u vast een Jaguar die bij u past. Daarnaast nemen we graag alle wensen met u door, zodat wij advies kunnen geven over het model dat bij u past. Wilt u liever even rustig zelf de modellen vergelijken? Dat is geen probleem! Loop rustig door onze showroom of bekijk hier ons aanbod online

 

Bekijk de elektrische Jaguar I-PACE

Aanbod Jaguar dealer Brielle

Het aanbod bij Jaguar dealer in Brielle

 

Het van origine familiebedrijf Breeland is gevestigd op twee locaties. Beiden locaties hebben een showroom waar u verschillende modellen Jaguars kunt bekijken. Op onze locatie in Brielle hebben we een ruime werkplaats en diverse Jaguar occasions in de showroom. Weet u al welke Jaguar u wilt rijden? Ervaar dan of de auto bij u past door een proefrit te maken. 

Daarnaast kunt u bij onze werkplaats terecht voor een onderhoudsbeurt, of wanneer uw auto toe is aan APK of een reparatie nodig heeft. In onze werkplaats hanteren wij korte wachttijden waardoor u flexibel terecht kunt. Ons speciaal in Jaguar opgeleide team helpt u graag bij al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. 

Woont u in de regio van Rotterdam en heeft u bij Breeland een auto gekocht? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis butlerservice, waarbij onze butler uw auto komt halen en weer terug komt brengen wanneer deze bij ons in onderhoud is.

 

Vraag nu een proefrit aan