Breeland
 
Jaguar dealer Rotterdam
JAGUAR DEALER ROTTERDAM

Jaguar dealer Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooie Jaguar? Breeland is dé officiële Jaguar dealer in Rotterdam! Bij ons kunt u niet alleen terecht als u op zoek bent naar nieuwe Jaguars; we hebben ook diverse occasions in onze showroom staan. Dus ook als u op zoek bent naar een pre-owned Jaguar, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Breeland helpt ons ervaren personeel u graag met al uw vragen, dus kom zeker eens bij onze showroom langs aan de Autolettestraat 16. Met Breeland kiest u daarnaast voor een officiële dealer met een grote voorraad én voor de best verkopende Jaguar dealer van 2020!

Nieuwe auto's Jaguar dealer Rotterdam

breeland- jaguar dealer rotterdam

 

Als u graag een Jaguar wilt rijden, kunt u kiezen uit een nieuwe Jaguar of een Jaguar occasion. Bij Breeland hebben we diverse modellen in onze showrooms in Rotterdam. U bent natuurlijk altijd welkom om de modellen te bekijken in onze showroom. Op onze website geven we een overzicht van de modellen die wij aanbieden. In onze grote showroom in Rotterdam hebben we een breed aanbod, met zowel nieuwe als pre-owned auto’s. Als u benieuwd bent naar de verschillen tussen de auto's in onze voorraad, nemen wij graag de tijd om u alles uit te leggen. Persoonlijke aandacht vinden we namelijk erg belangrijk! 

Bent u al nieuwsgierig naar één van de Jaguar modellen? Neem dan plaats achter het stuur en bekijk of de Jaguar die bij u past. Plan een proefrit in en stel uw vragen aan ons ervaren Jaguar team dat al jaren bij ons werkt. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, dus kom gerust langs!  

Als u al bij ons een Jaguar heeft gekocht en u vragen heeft, kunt u ook altijd contact opnemen met onze service adviseurs. De grote werkplaats is van maandag tot en met vrijdag geopend en omdat wij korte wachttijden hanteren, kunt u flexibel bij ons terecht. Als Jaguar dealer in Rotterdam vinden we het belangrijk u de beste service te bieden en staan we altijd voor u klaar.  

Is uw Jaguar toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunt u bij Breeland terecht. Om het voor u makkelijk te maken, heeft Breeland een butlerservice in Rotterdam en omgeving. Wij halen graag uw Jaguar op en brengen uw auto weer thuis na reparatie of onderhoud. Wanneer u uw Jaguar bij Breeland heeft gekocht, is deze service geheel gratis! Als familiebedrijf staat service bij ons hoog in het vaandel.

 

Neem contact op voor een proefrit

Modellen Breeland Jaguar Rotterdam

de modellen bij jaguar dealer rotterdam

 

Heeft u de keuze gemaakt om een Jaguar te gaan rijden, maar weet u nog niet welk model bij u past? Bij Breeland, dé officiële Jaguar dealer in Rotterdam, bieden bij diverse Jaguar modellen aan. De Jaguars kunt u komen bekijken in onze showroom. Ons team staat voor u klaar om advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Voor de echte ervaring, bent u welkom om een proefrit te maken. 

Momenteel hebben wij de volgende modellen op voorraad staan:

Bekijk hier het online aanbod van nieuwe Jaguars en Jaguar occasions bij Breeland. Heeft u vragen of wilt u advies? U kunt ons bereiken via 010-2424500 of info@breeland.nl.

 

Ga naar de contactpagina