Breeland
 
Jaguar dealer Zeeland
JAGUAR DEALER ZEELAND

Jaguar dealer Zeeland

Breeland is dé Jaguar dealer van Zeeland omgeving. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands Jaguars aan in de regio’s Groot Rotterdam en Zeeland. Naast ons ruime aanbod aan auto’s beschikken wij ook over een grote werkplaats voor Jaguar met ervaren personeel. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over Breeland als Jaguar dealer Zeeland? Bekijk dan onze over ons pagina eens.  

 

meer informatie over ons

Jaguar dealer Zeeland Breeland

AANBOD JAGUAR DEALER ZEELAND

 

Bent u op zoek naar een Jaguar? Op twee locaties biedt Breeland, Jaguar dealer van Zeeland, diverse nieuwe en tweedehands Jaguars aan. Onderstaand vertellen we u meer over de twee locaties: 

1. Rotterdam: hier kunt u onze nieuwe showroom vinden. In onze locatie in Rotterdam kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Jaguars. In ons aanbod nieuwe Jaguars kunt u de volgende modellen vinden: F-PACE, I-PACE, E-PACE, F-TYPE, XE en XF. Daarnaast kunt u ook voor Jaguar occasions terecht in Rotterdam. Bij Breeland streven we namelijk voor een zo gevarieerd mogelijk aanbod, zodat u goed alle modellen kunt vergelijken.

2. Brielle: meer richting Zeeland hebben wij een tweede vestiging die speciaal gericht is op occasions. Het aanbod in omgeving Zeeland bestaat uit scherp geprijsde kwaliteitsoccasions van verschillende merken, waaronder Jaguar. De voorraad bestaat uit allemaal auto’s die zorgvuldig zijn geselecteerd en waarvan de herkomst en onderhoudshistorie bekend is. We streven bij Breeland altijd naar de beste kwaliteit, zodat u veilig de weg op kunt. 

Bent u benieuwd naar de huidige voorraad Jaguar occasions van Jaguar dealer Zeeland? 

 

Bekijk de voorraad hier

Diensten Jaguar dealer Zeeland 

 

Naast het aanbod aan nieuwe en tweedehands Jaguars, biedt Breeland als Jaguar dealer Zeeland ook andere diensten aan. Wij beschikken namelijk over een professionele werkplaats die gericht is op Jaguar en Land Rover. Onze Jaguar specialisten in de werkplaats kunnen uw Jaguar onderhouden en repareren. Of dit nu een net nieuwe Jaguar of een Jaguar klassieker is, u kunt bij Breeland als dé Jaguar dealer van Zeeland terecht. Ons personeel is ervaren en speciaal opgeleid. Ook kunt u altijd flexibel bij ons terecht, omdat wij korte wachttijden hanteren dankzij het formaat van onze werkplaats. Of het nu gaat om een APK, reparatie of gepland onderhoud.

Met Breeland kiest u niet alleen voor een officiële Jaguar dealer en erkend Jaguar reparateur, maar ook voor de best verkopende Jaguar dealer van 2020! Al jaren staan wij in de top 3 van beste Jaguar Land Rover dealers en als familiebedrijf zijn wij hier erg trots op. Wij vinden het belangrijk om u van de beste service te voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis butlerservice als u uw auto bij ons gekocht heeft, waarbij uw auto opgehaald en weer thuis gebracht wordt als uw Jaguar bij ons in onderhoud is (regio Rotterdam).  

Daarnaast kunt u ook bij Breeland terecht als u op zoek bent naar accessoires voor uw Jaguar. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor het volledige assortiment!

 

Contact opnemen
Jaguar dealer Zeeland diensten onderhoud