Breeland
 
Jaguar dealer Zeeland
JAGUAR DEALER Zuid-Holland

Jaguar dealer Zuid-Holland

 

Bent u op zoek naar een Jaguar dealer in Zuid-Holland? Dan bent u bij officiële Jaguar dealer Breeland aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Brielle en zijn daarom de officiële Jaguar dealer van Zuid-Holland. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Jaguars, maar ook voor onderhoud, reparaties en andere werkplaats diensten. Onze monteurs zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in Jaguar, daardoor wordt u bij ons altijd goed geholpen! Meer weten over de diensten van Breeland? Klik dan op de knop hieronder.  

 

meer lezen over onze diensten

Jaguar dealer Zuid-Holland Breeland

AANBOD JAGUAR DEALER Zuid-Holland 

Zoekt u een nieuwe of tweedehands Jaguar? Als officiële Jaguar dealer van Zuid-Holland bieden wij diverse Jaguars aan. Zowel splinternieuw, als jong gebruikt (ons Approved aanbod) en met wat meer kilometers op de teller. Hiervoor kunt u terecht op twee locaties, in Rotterdam en Brielle. 

Rotterdam: dit is onze hoofdvestiging, hier vindt u onze grote nieuwe showroom. Op deze locatie kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Jaguars die aan het Approved label voldoen. Momenteel zijn er diverse nieuwe Jaguar modellen op de markt, namelijk de: F-PACE, E-PACE, I-PACE, F-TYPE, XE en XF. Onze verkoopadviseurs in Rotterdam vertellen u graag alles over deze modellen en in de showroom kunt u deze nieuwe modellen bekijken en écht ervaren met een proefrit. De Approved Jaguar occasions zijn niet ouder dan 60 maanden en hebben altijd minder dan 125.000 km op de teller staan. Daarnaast worden ze geleverd met 2 jaar garantie, 2 jaar Jaguar Assistance en zijn ze gecontroleerd op 165 punten.

Brielle: dit is een officiële service vestiging van Jaguar voor reparatie en onderhoud. Daarnaast vindt u hier onze pre-owned voorraad; scherp geprijsde kwaliteitsoccasions van zowel Jaguar, Land Rover als diverse A-merken met BOVAG garantie. De herkomst en onderhoudshistorie van deze occasions zijn altijd bekend, waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Bent u benieuwd naar het huidige aanbod Jaguars van Jaguar dealer Zuid-Holland Breeland? Klik dan op onderstaande knop.  

Bekijk hier de huidige voorraad

Diensten Jaguar dealer Zuid-Holland

 

Bij beide Breeland vestigingen kunt u naast de aankoop van auto’s terecht voor diensten in onze werkplaatsen. Als Jaguar dealer Zuid-Holland beschikken wij over twee professionele werkplaatsen die gespecialiseerd zijn in Jaguar. Hier kunt u onder andere terecht voor onderhoud, reparaties, APK, schadeherstel en banden. Maak online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Als u voor Breeland kiest, kiest u niet alleen voor een officiële Jaguar dealer en erkend reparateur, maar ook voor de beste Jaguar Land Rover dealer van 2020 en 2021. Al jaren staan wij in de top 3 van beste Jaguar Land Rover dealers van Nederland en als familiebedrijf zijn wij hier erg trots op. Het bieden van de beste service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Als u uw auto bij ons gekocht heeft, kunt u bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van onze butlerservice. Uw auto wordt dan opgehaald en weer thuis gebracht als uw Jaguar bij ons voor regulier onderhoud is. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over een model dat u online gezien heeft of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze service- of verkoopadviseurs via telefoon of e-mail

 

Contact opnemen
Jaguar dealer Zuid-Holland diensten onderhoud