Breeland
 
Jaguar garage Rotterdam
JAGUAR GARAGE ROTTERDAM

Jaguar garage Rotterdam

 

Bent u in het bezit van een Jaguar en bent u op zoek naar een Jaguar garage in Rotterdam? Dan bent u bij Jaguar Breeland in Rotterdam aan het juiste adres. Onze werkplaats in Rotterdam bestaat uit een team vol specialisten die u graag helpen met onderhoud of reparaties van uw Jaguar. Naast onderhoud en reparaties, kunt u ook bij ons terecht voor Jaguar onderdelen of een APK-keuring. Het hele team van Breeland is gespecialiseerd in Jaguars en zijn daarom helemaal op de hoogte van de laatste techniek en ontwikkelingen.   

In onze grote werkplaats hebben wij ook altijd plek om uw Jaguar te controleren op onderhoud of te repareren. Wij hanteren korte wachttijden en zorgen ervoor dat uw Jaguar snel weer klaar is. Zo kunt u veilig en wel genieten van het rijcomfort zoals u van Jaguar gewend bent. Via onze website is het makkelijk om een werkplaatsafspraak in te plannen. 

 

Plan een werkplaatsafspraak in

Jaguar garage Rotterdam Breeland

Over Jaguar garage Rotterdam Breeland  

 

Jaguar dealer Breeland is een familiebedrijf met een ruime voorraad van zowel nieuwe als Approved Jaguars. Dit is één van de redenen waarom Breeland al jaren tot de top 3 Jaguar dealers van Nederland behoort. In 2020 zijn wij zelfs uitgeroepen tot beste verkopende Jaguar Land Rover dealer!

Bij Breeland zijn we trotste dealer van het automerk Jaguar. Dit Britse merk staat natuurlijk bekend om het stoere en opvallende design, in combinatie met een hoog gebruiksgemak en luxe. Een Jaguar is écht een auto die opvalt. Bij Breeland hebben we altijd een ruim aanbod in onze showroom staan, zodat u het model kunt vinden dat past bij uw wensen. Zo hebben we onder andere de Jaguar E-PACE, F-PACE, XE, XFF-TYPE en natuurlijk de elektrische I-PACE in onze showroom staan. Wilt u online alvast een overzicht bekijken van ons huidige aanbod? Klik dan hier.

Ons team werkt al jaren met plezier in de showroom of in de werkplaats, waardoor ze over de juiste kennis en ervaring beschikken om u verder te helpen. We nemen graag de tijd om met u al uw wensen door te spreken. Zo bent u ervan verzekerd dat u een auto koopt die bij uw wensen past. Wij heten u van harte welkom in onze grote showroom en werkplaats van onze Jaguar garage in Rotterdam.   

 

bekijk de locatie en openingstijden

Contact opnemen met jaguar garage rotterdam

 

Wilt u profiteren van de kennis en de ervaring van ons werkplaatspersoneel? Neem dan contact op via 010-2424500 of maak online een afspraak. Onze specialisten helpen u graag verder. Bij Breeland staat goede service hoog in het vaandel. Woont u in de regio van Rotterdam en heeft u bij Breeland een Jaguar gekocht? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis butlerservice, waarbij onze butler uw auto komt halen en weer terug komt brengen wanneer deze bij ons in onderhoud is.

Wilt u een nieuwe of tweedehands Jaguar kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welk model Jaguar bij u past? Kom dan vooral even langs. Samen met onze verkoopadviseurs kunt u dan bespreken welke auto bij u past.

 

Bij Jaguar dealer Breeland in Rotterdam hebben wij naast de nieuwe Jaguars en een werkplaats, ook een aanbod van Approved Jaguars. Bekijk hier het aanbod. Heeft u al een bepaald model in gedachten? U bent van harte welkom voor het maken van een vrijblijvende proefrit. Online kunt u makkelijk een proefrit aanvragen. Tijdens deze proefrit kunt u uw droomauto écht beleven.

 

Plan een proefrit in
Jaguar garage Rotterdam