Breeland
 
Jaguar Goes
JAGUAR  GOES

Jaguar Goes

Bent u op zoek naar een Jaguar in Goes of omgeving? Dan bent u bij officiële Jaguar dealer Breeland aan het juiste adres. Breeland is van origine een familiebedrijf met een ruime voorraad nieuwe en Approved Jaguars. Mede hierdoor behoort Breeland al jaren tot de top 3 Jaguar dealers van Nederland. In 2020 zijn wij zelfs uitgeroepen tot beste verkopende Jaguar Land Rover dealer! 

In onze grote werkplaats hebben wij ook altijd plek om uw Jaguar te controleren op onderhoud of te repareren. Wij hanteren korte wachttijden, service is bij ons namelijk van topprioriteit! Wij zorgen ervoor dat u met uw Jaguar snel weer veilig en wel de weg op kunt. Ons team werkt al jaren met plezier in de showroom of op de werkplaats, waardoor ze over de juiste kennis en ervaring beschikken om u verder te helpen. Bent u benieuwd geworden? Wij heten u van harte welkom in onze grote showrooms in Rotterdam en Brielle. Breeland is namelijk de officiële Jaguar dealer van de regio's Groot Rotterdam en Zeeland, dus ook als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Jaguar in Goes. 

 

Bezoek één van onze showrooms

Jaguar Goes proefrit

Proefrit maken in EEN jaguar in GOES?

 

Ons team denkt graag met u mee over het Jaguar model dat het beste bij u past. Is dit niet een nieuwe Jaguar, maar een tweedehandse? Dan hebben wij ook verschillende Jaguar Approved modellen op voorraad in Goes omgeving.  

Om erachter te komen of de Jaguar qua rijcomfort en functies voldoet aan uw wensen, kunt u een proefrit maken. Maak hiervoor een afspraak zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het gewenste model op de juiste locatie blinkend klaarstaat voor een proefrit. Vraag via de knop hieronder uw proefrit aan. 

Een Jaguar heeft niet alleen een ongekende uitstraling, maar ook rijcomfort dat niet vergeten mag worden. Door de verschillende modellen die Jaguar heeft, is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Onze verkoopadviseurs zijn te vinden in onze showrooms in Brielle en Rotterdam en vertellen u graag alle ins en outs over alle Jaguar modellen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken voor een Jaguar uit Goes of omgeving die past bij uw wensen en behoeften. Bekijk hier de voorraad van modellen in de omgeving van Goes bij Jaguar Breeland.   

 

Vraag een proefrit aan

Jaguar Goes werkplaats onderhoud

Service VOOR UW JAGUAR IN GOES

 

Jaguar staat bekend om het optimale rijplezier. Maar een nieuwe Jaguar in Goes omgeving kopen biedt bij Breeland meer voordelen. Met Jaguar Care streven wij naar uitstekende Jaguars. Op de dag dat u uw nieuwe Jaguar ophaalt, gaat een garantieperiode van drie jaar in. Als een onderdeel of accessoire gedurende de garantieperiode moet worden gerepareerd of worden vervangen, dan kunt u terecht bij onze werkplaats. Het kan voorkomen dat er een fout in de fabricage of het materiaal wordt ontdekt, dan wordt dit gratis opgelost door één van onze erkende Jaguar specialisten. Dit geldt ook wanneer de auto een andere eigenaar heeft gekregen binnen de drie jaar garantieperiode.  

Ook wanneer het weer tijd is voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, kunt u terecht bij onze werkplaats in de omgeving van Goes. Onze ervaren Jaguar specialisten zorgen ervoor dat uw Jaguar zo snel mogelijk de benodigde beurt krijgt. Ook bent u ervan verzekerd dat alle beurten worden gegeven aan de hand van de specifieke Jaguar-voorschriften. Zo blijft uw Jaguar in topconditie.  

 

 

Maak nu een werkplaatsafspraak