Breeland
 
Jaguar Gouda
JAGUAR GOUDA

Jaguar Gouda

Bent u op zoek naar een Jaguar in Gouda of omgeving? Kom dan eens langs bij Breeland, de bestverkopende Jaguar dealer van 2020! Breeland is een familiebedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. Dit vindt u onder andere terug in onze gratis butlerservice! Dankzij onze grote voorraad in onze showrooms en onze grote werkplaats met korte wachttijden, behoren wij al jaren tot de top 3 Jaguar Land Rover dealers. Wij hebben een showroom in zowel Rotterdam als Brielle. Daar bent u van harte welkom om de verschillende Jaguar modellen te bekijken. Heeft u al een bepaald model in gedachten? Kom dan langs voor een proefrit! 

 

maak een afspraak voor een proefrit

Jaguars in Gouda

Breeland – Jaguar in Gouda en omgeving 

Een Jaguar: perfect als u op zoek bent naar een luxe auto met veel comfort en gebruiksgemak. Daarnaast staat dit merk natuurlijk bekend om het stoere en strakke design. Niet gek dat dit een geliefde auto is voor velen. Bij Breeland zijn wij zelf natuurlijk ook groot fan. Met ons ervaren team dat hier al jaren werkt, hebben we alle kennis in huis om u advies te geven over de Jaguar die bij u past. 

Bent u benieuwd naar de modellen die we op dit moment aanbieden? U vindt hier een compleet overzicht van alle nieuwe Jaguars en Jaguar occasions bij Breeland. 

 

Overzicht nieuwe Jaguars Breeland

Van ss naar jaguar

In 1922 werd het merk 'Swallow Sidecar Company' (afgekort SS) opgericht in het Engelse Blackpool. Het bedrijf richtte zich vooral op het produceren van zijspancombinaties voor motorfietsen. Rond de Tweede Wereldoorlog werd de naam SS gewijzigd in Jaguar. 

Jaguar kwam rond die periode met een compleet nieuwe lijn van sedans en sportwagens en won in 1936 de RAC Rally met een SS 100. Na meerdere successen in de jaren die volgden, breidde Jaguar het aantal modellen uit. Zo stelde Jaguar in 1961 de Jaguar E-Type voor, naast de Jaguar C-type en Jaguar D-type die ze al hadden. In 1990 werd Jaguar overgenomen door Ford Motor Company en in 2008 werd Jaguar samen met Land Rover gekocht aan Tata. En als u nog niet op de hoogte was van het laatste nieuws; begin 2021 is bekend gemaakt dat Jaguar alleen nog maar 100% elektrische voertuigen produceert vanaf 2025. 

Bent u benieuwd naar de modellen die Jaguar in Gouda en omgeving te bieden heeft? Bekijk het aanbod van Breeland hier in een fijn overzicht. 

 

Overzicht Jaguars Breeland
Nieuwe Jaguars in Gouda
Jaguar Breeland

de 100% elektrische jaguar in gouda

Het is natuurlijk interessant nieuws dat Jaguar vanaf 2025 afscheid neemt van de verbrandingsmotor. Wij zijn erg enthousiast, want dit is een van de eerste traditionele merken die het roer omgooit.  

De bekende modelnamen van Jaguar blijven bestaan, maar komen alleen 100% elektrisch op de markt. Daarnaast wil Jaguar vanaf 2039 alleen nog volledig CO2-neutraal opereren. Durft u een innovatieve keuze te maken, dan is een elektrische Jaguar iets voor u! Bij Breeland hebben we diverse Jaguars in Gouda en omgeving, waaronder elektrische modellen. Wij zit gevestigd op twee locaties, waar u van harte welkom bent in één van onze showrooms. Bij Breeland hebben we diverse I-Pace Jaguars, deze zijn volledig elektrisch! We streven namelijk altijd naar de beste kwaliteit en bieden u graag de nieuwste modellen op de markt. Bekijk ons huidige aanbod hier.  

Weet u al in welke Jaguar u interesse heeft? Neem dan contact op met Breeland, dé dealer van Jaguar in Gouda en omgeving! U kunt bellen naar +31 (0) 10 24 24 500 of ons bereiken via mail: info@breeland.nl. Tot snel in onze showroom! 

 

Plan de route