Breeland
 
Jaguar occasions Brielle
JAGUAR OCCASIONS BRIELLE

Jaguar occasions Brielle

Bij Breeland vindt u de mooiste Jaguar occasions van Brielle en omgeving. Met twee locaties in de omgeving zijn we dé Jaguar occasion dealer van Groot Rotterdam en Zeeland. Daarnaast kiest u bij Breeland ook nog eens voor de best verkopende dealer van 2020! Al jaren staan wij in de top 3 van Jaguar Land Rover dealers in Nederland. U vindt in ons een betrouwbare partner waar u kwaliteit en persoonlijke aandacht kunt verwachten. Als familiebedrijf hechten wij hieraan veel waarde! Ons team werkt al lang bij Breeland en is daardoor erg ervaren. Zowel onze verkoopadviseurs als monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen al uw mogelijke vragen beantwoorden. Daarnaast hebben wij in Rotterdam en Brielle grote showrooms waarin een grote voorraad aan Jaguars te bekijken is. Zo zal er altijd een auto naar uw smaak bij ons te vinden zijn! Is uw auto toe aan onderhoud? Dankzij onze grote werkplaats hanteren wij korte wachttijden. Service staat bij ons hoog in het vaandel! 

 

Bekijk hier onze contactgegevens

Soorten Jaguar occasions in Brielle

soorten jaguar occasions in brielle

 

Wij bieden twee soorten Jaguar occasions in Brielle en omgeving aan. Namelijk occasions met en zonder het Approved keurmerk. Het Approved keurmerk op Jaguar occasions zorgt voor verschillende voordelen, zoals: 

  • 2 jaar garantie 

  • 2 jaar Jaguar Assistance 

  • Geïnspecteerd op 165 punten 

  • Nooit ouder dan 60 maanden  

  • Nooit meer dan 125.000 km op de teller 

  • Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst 

 

Lees meer over het Approved keurmerk

Jaguar occasions Brielle

jaguar occasions brielle: twee locaties

 

Wanneer u op zoek bent naar een Jaguar occasion in Brielle en omgeving dan kunt u bij Breeland op twee locaties terecht. Zo zorgen wij voor een divers aanbod en hebben we alle tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken. In onze showroom in Brielle hebben we diverse scherp geprijsde kwaliteitsoccasions van verschillende merken, waaronder Jaguar. Deze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit allemaal mooie occasions met gecontroleerde onderhoudshistorie.  

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw Jaguar occasion in Rotterdam aan te schaffen. In Rotterdam hebben we een ruime showroom met een divers aanbod van zowel nieuwe Jaguars als Jaguar occasions. U bent van harte welkom om langs te komen en ons aanbod te bekijken. Ons ervaren personeel legt u graag de verschillen tussen de modellen uit, zodat u kunt kijken welk model bij u past. Benieuwd naar alle Jaguar occasions in de omgeving van Brielle? 

 

Bekijk de Jaguar occasions bij Breeland

Het Jaguar Approved keurmerk kent nog meer voordelen dan hierboven staat beschreven. Bent u benieuwd naar de Approved mogelijkheden? Neem dan contact met Breeland op. Zijn de andere Jaguar occasions in Brielle zonder het Approved certificaat dan kwalitatief niet goed? Nee, dat zeker niet, maar deze voldoen deze niet aan alle 165 strenge punten waar een Approved Jaguar occasions aan moet voldoen. Eén ding is zeker; wanneer u een Jaguar occasion bij Breeland koopt, is dit altijd een kwalitatief goede Jaguar.  

neem contact op