Breeland
 
Jaguar occasions
JAGUAR OCCASIONS

Jaguar occasions

Bent u op zoek naar Jaguar occasions in Rotterdam of omgeving? Bij Breeland hebben we een divers aanbod van nieuwe Jaguars en Jaguar occasions. U bent van harte welkom in onze ruime showroom om de verschillende modellen te bekijken. Een Jaguar is de perfecte auto als u op zoek bent naar een auto met veel comfort, luxe en gebruiksgemak. Weet u al welk model u wilt kopen? Plan dan een proefrit in om de auto écht te ervaren.

 

Bekijk de Jaguar occasions bij Breeland

Jaguar occasions bij Breeland

jaguar occasions bij breeland

Is uw droomauto een Jaguar? Dat snappen we bij Breeland wel, want wij zijn zelf ook groot fan van dit Britse merk. Tot de dag van vandaag staat Jaguar bekend om het slanke, moderne design en is het een echte opvallende auto op de weg. Het merk kent een rijke historie en heeft veel klassieke én sportieve modellen. De auto’s van Jaguar hebben een luxe afwerking en sportieve rijeigenschappen.

Als u op zoek bent naar een Jaguar, kunt u ervoor kiezen om een nieuwe auto of een occasion te kopen. Jaguar occasions zijn een interessante optie, omdat deze aantrekkelijk geprijsd zijn. Bij Breeland hebben we altijd een divers aanbod Jaguar occasions in de showroom staan.  

Weet u niet welk model bij u past? Bespreek dan uw wensen met een van onze verkoopadviseurs. Ons team is ervaren en heeft specifieke kennis over de verschillende modellen. Ze nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden. Kunt u niet meteen op locatie langskomen? Neem dan eenvoudig contact op via mail of telefoon. Als u al een favoriete Jaguar occasion in gedachten heeft, kunt u ook eenvoudig een proefrit inplannen. Zo kunt u uitproberen of de auto goed bij u past.

 

Plan een proefrit in

Jaguar occasions modellen

jaguar occasions - de modellen

Wilt u alvast meer weten over de verschillende Jaguar occasions modellen? Bekijk dan hieronder al een kort overzicht om te kijken welke auto bij u past.

- SUV’s: als u op zoek bent naar een auto met een hogere zit, zijn de middelgrote Jaguar F-PACE en de compactere Jaguar E-PACE geschikt voor u.

- Elektrische auto's: zoekt u een volledig elektrische SUV? Dan is de innovatieve I-PACE dé auto voor u. 

- Sedans: zoekt u een fijne zakenauto? Jaguar biedt deze auto’s in verschillende maten: de compacte Jaguar XE en de middelgrote Jaguar XF, welke ook als station te verkrijgen is.

- Sportauto: zoekt u een écht opvallende sportauto? Dan is de Jaguar F-TYPE de auto voor u. Deze tweezitter is zowel met open als gesloten dak verkrijgbaar. 

Bent u benieuwd naar de Jaguar occasions die we bij Breeland op dit moment op voorraad hebben? 

 

Bekijk online alvast ons aanbod

Service Jaguar occasions

jaguar occasions - service bij breeland

Als u een auto bij Breeland koopt, kun u de beste service verwachten. Dat geldt uiteraard ook voor onze Jaguar occasions. We hebben een divers aanbod Jaguar occasions met het Approved keurmerk. Jaguars met dit keurmerk geven u extra zekerheid, omdat ze voldoen aan strenge eisen. U krijgt bij aanschaf van een Jaguar occasion met het Approved keurmerk 24 maanden garantie én 24 maanden Jaguar Assistance. Bij de aanschaf van een Jaguar occasion zonder Approved keurmerk krijgt u 12 maanden garantie. 

Bij onderhoud en reparatie staan we natuurlijk ook graag voor u klaar. Onze klanten kunnen altijd eenvoudig online een werkplaatsafspraak inplannen. In onze ruime werkplaats werken ervaren monteurs, die uitsluitend met originele Jaguar onderdelen werken. We hanteren korte wachttijden, zodat u flexibel terecht kunt voor een afspraak. 

Bij familiebedrijf Breeland staat persoonlijke aandacht en goede service hoog in het vaandel. Al jaren staan we in de top 3 van beste Jaguar Land Rover dealers van Nederland, en in 2020 zijn we zelfs uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer! Hier zijn we erg trots op.

Wilt u meer lezen over de services en diensten die we bieden bij Breeland?

 

Lees meer over de diensten en service bij Breeland