Breeland
 
Jaguar specialist Rotterdam
JAGUAR SPECIALIST ROTTERDAM

Jaguar Specialist Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar of een Jaguar occasion? Kom dan eens langs bij Breeland, dé Jaguar specialist van Rotterdam en omgeving! Breeland staat al jaren in de top van Jaguar Land Rover dealers van Nederland. We zijn van origine een familiebedrijf en hebben altijd een gevarieerd aanbod Jaguars in onze showroom in Rotterdam. Wilt u graag een Jaguar kopen? Kom gerust naar onze showroom, een afspraak maken is niet nodig. 

Heeft u specifieke vragen, dan kunt u van tevoren ook altijd even telefonisch contact opnemen. 

 

Neem telefonisch contact op

modellen Jaguar specialist Rotterdam

Modellen bij Jaguar specialist Rotterdam 

 

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Jaguar of een Jaguar occasion, dan bent u bij Breeland aan het goede adres. We hebben als Jaguar specialist in Rotterdam altijd een gevarieerd aanbod Jaguars in onze grote showroom staan. We vinden het namelijk belangrijk dat u de verschillende modellen écht kunt ervaren en vergelijken. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de verschillen uit te leggen tussen de Jaguar modellen. Bij Breeland vinden wij het namelijk topprioriteit dat u met een glimlach de showroom verlaat.  

Heeft u al in gedachten welke Jaguar u graag wilt gaan rijden? U kunt dan naar gelieve ook online een proefrit inplannen. Als u wilt weten of we het model van uw wens op voorraad hebben, kunt u van tevoren altijd even bellen of online ons aanbod bekijken.  

Op dit moment hebben we de volgende Jaguars in Rotterdam in de showroom: 

 

Bekijk hier het complete overzicht van Jaguars bij Breeland

Breeland Jaguar specialist Rotterdam

Breeland Jaguar specialist Rotterdam 

 

Breeland, dé Jaguar specialist van Rotterdam, behoort al jaren tot de top 3 Jaguar dealers van Nederland. Zo zijn we in 2020 ook verkozen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Als familiebedrijf streven we namelijk altijd naar de beste kwaliteit en persoonlijke service. Het team van Breeland is ervaren en heeft specifieke kennis over de verschillende Jaguar modellen. Zij nemen graag de tijd om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden. 

Het onderhoud aan uw Jaguar wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide technici: echte experts dus. Dus loopt u ergens tegen aan, of heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze werkplaats. De werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag, dus u kunt altijd flexibel bij ons terecht. We vinden het belangrijk dat u snel weer veilig de weg op kunt. Er zijn dan ook korte wachttijden in onze werkplaats.  

Daarnaast bieden we een gratis butlerservice aan als u uw auto bij Breeland heeft gekocht. Dit houdt in dat we uw Jaguar ophalen en ook weer thuisbrengen voor een reguliere onderhoudsbeurt. 

Naast een divers aanbod nieuwe en pre-owned Jaguars, kunt u bij Jaguar specialist Rotterdam ook diverse accessoires kopen voor uw Jaguar. Zo kunt u uw auto écht personaliseren. Bent u benieuwd naar de accessoires? Bekijk hier een de overzichtspagina per Jaguar model.

Als Jaguar specialist in Rotterdam vinden we het ook van belang dat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Daarom gebruiken we alleen originele Jaguar onderdelen en kunt u de beste service verwachten. Zo krijgt u 2 jaar garantie op uw nieuwe of Approved Jaguar van Breeland en heeft u 2 jaar Jaguar Assistance

 

Lees meer over garantie vanuit Breeland