Breeland
 
Jaguar specialist Zeeland
JAGUAR SPECIALIST ZEELAND

jaguar Specialist Zeeland

Een Jaguar is de perfecte auto voor u als u op zoek bent naar een combinatie tussen luxe, comfort en een opvallend stoer design. Dit Britse merk, dat ooit opgericht is als SS, staat van origine bekend om de zijspancombinaties voor motorfietsen. Sinds de naamswijziging naar Jaguar rond de Tweede Wereldoorlog is dit merk zich gaan richten op sedans en sportwagens. Al jaren staat de Jaguar bekend als een sportieve auto en valt dit merk op tussen het verkeer. Met het strakke en stoere design weet de Jaguar van velen de aandacht te trekken.  

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Jaguar? Kom dan eens langs bij Breeland, Jaguar specialist in Zeeland en omgeving. We zijn gevestigd op twee locaties, namelijk in Brielle en Rotterdam. We hebben altijd een divers aanbod Jaguars in onze showroom, hierdoor is er voor iedere Jaguar liefhebber ruime keuze.   

 

Bekijk onze adresgegevens

Jaguar specialist Zeeland aanbod

Aanbod Jaguars bij Jaguar specialist Zeeland 

Breeland is dé Jaguar specialist in Zeeland en omgeving. Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar, een Jaguar occasion of naar een garage voor onderhoud of reparatie? Bij Breeland vindt u het allemaal. Al jaren staan we in top 3 van Jaguar dealers in Nederland. Of het nu gaat over het onderhoud of onze occasions; wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Daarnaast staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We zijn van origine een familiebedrijf en nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken. Ons personeel is ervaren en werkt al voor langere tijd bij Breeland. Hierdoor beschikken zij over specifieke kennis en kunnen ze u alles vertellen over de verschillende modellen. 

Heeft u een specifiek model in gedachten? Bel dan even om een afspraak te maken voor een proefrit. Zo kunt u de auto écht beleven en kijken of het model bij u past. Als Jaguar specialist in Zeeland en omgeving streven we altijd naar een gevarieerd aanbod Jaguars. Dat betekent dat u de verschillende auto’s met elkaar kunt vergelijken en ervaren. Als u nu al benieuwd bent naar de modellen die we op dit moment in de showroom hebben staan, bekijk dan online alvast het overzicht.  

Wilt u meer weten over de Jaguar modellen? Hier leest u meer over de XE, XF, I-PACE, F-PACEF-TYPE en E-PACE bij Breeland.   

 

Aanbod Jaguar modellen bij Breeland

Elektrische Jaguars bij Jaguar specialist Zeeland 

Jaguar heeft begin 2021 bekend gemaakt dat ze vanaf 2025 alleen 100% elektrische auto’s gaan produceren. Als Jaguar specialist in Zeeland en omgeving zijn we natuurlijk erg enthousiast. Jaguar is namelijk één van de eerste merken die het roer omgooit. Naast dit doel, streeft Jaguar er ook naar om vanaf 2039 alleen nog volledig CO2-neutraal te opereren. Als u op zoek bent naar een innovatief merk, dan past Jaguar echt bij u! 

Bij Breeland, Jaguar specialist Zeeland, hebben we diverse elektrische en plug-in hybride auto’s in de showroom staan. Het volledig elektrische model is de I-PACE: deze Jaguar is 100% elektrisch en daarbij een echte voorloper. Bent u benieuwd naar dit model? Lees hier meer over de I-PACE. Wilt u weten of we momenteel de I-PACE op voorraad hebben? Bekijk hier online ons aanbod. U kunt ook altijd even bellen als het model op het moment niet op de website staat. 

Weet u al in welke Jaguar u interesse heeft? Neem dan contact op met Breeland. U kunt bellen naar +31 (0) 10 24 24 500 of ons bereiken via mail: info@breeland.nl.   

 

Bekijk de adresgegevens
I-PACE Jaguar specialist zeeland