Breeland
 
Jaguar Zeeland
JAGUAR ZEELAND

Jaguar Zeeland

Jaguar: de auto die bekend staat vanwege comfort, luxe en het strakke design. U bent vast groot fan en wij begrijpen heel goed waarom. Een Jaguar is ideaal als u op zoek bent naar een auto met gebruiksgemak in combinatie met de nieuwste technologieën. Heeft u uw oog laten vallen op een Jaguar? Kom dan langs bij de showrooms van Breeland, dé dealer voor Jaguar in Zeeland. U vindt onze showrooms in Rotterdam en Brielle.

Maar waarom is Breeland dan dé Jaguar Zeeland dealer? Naast dat Breeland de officiële Jaguar dealer van de regio Groot Rotterdam en Zeeland is, kiest u bij Breeland ook nog eens voor de best verkopende dealer van 2020! Al jaren staan wij in de top 3 van Jaguar Land Rover dealers in Nederland. U vindt in ons een betrouwbare partner waar u kwaliteit en persoonlijke aandacht kunt verwachten. Als familiebedrijf hechten wij hieraan veel waarde!

 

contact met Breeland

modellen Jaguar Zeeland

JAGUAR ZEELAND: DE MODELLEN

Als u de keuze heeft gemaakt om een Jaguar te gaan rijden, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Misschien heeft u al in gedachten welke Jaguar u wilt, of twijfelt u tussen twee modellen. In dat geval kunt u altijd langskomen voor een proefrit. Zo kunt u zelf achter het stuur gaan zitten en ervaren hoe de auto rijdt. Neem dan rustig de tijd om de auto van binnen en buiten te leren kennen. Als u op zoek bent naar een Jaguar in Zeeland helpt ons team u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast hebben wij kennis over de specifieke verschillen tussen de modellen. Wij bespreken graag wat uw voorkeur heeft en kijken welk model bij u past. 

Breeland zit gevestigd op twee locaties, waarbij de Jaguars in Zeeland omgeving het dichtstbijzijnd te bekijken zijn in de showroom van onze locatie in Brielle. Op onze locatie in Rotterdam hebben we daarentegen het grootste aanbod aan Jaguars staan. Misschien voor u de iets langere rit meer dan waard! U kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een specifiek model. Zoekt u een Jaguar occasion? Op onze locatie in Brielle hebben we er zeker een aantal staan, maar in Rotterdam zijn deze ook te vinden. 

 

Bel voor meer informatie

Jaguar zeeland: service bij breeland

Bij Breeland kunt u de beste service verwachten. We behoren al jaren tot de top drie van Jaguar Land Rover dealers in Nederland. We streven naar de hoogste kwaliteit van zowel de Jaguars als de persoonlijke service die we bieden. We houden daarnaast de lijntjes graag kort en staan altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht met vragen over de aanschaf van een nieuwe Jaguar, maar ook voor een onderhoudsbeurt van uw auto. Bij Breeland hebben we een grote werkplaats in zowel Brielle als Rotterdam, waar we korte wachttijden hanteren en waar speciaal opgeleide technici werken. Zo kunt u bij ons altijd flexibel een werkplaatsafspraak inplannen. Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt van uw Jaguar in Zeeland? Plan dan online een afspraak in

Woont u in de regio van Rotterdam en heeft u bij Breeland een auto gekocht? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis butlerservice, waarbij onze butler uw auto komt halen en weer terug komt brengen wanneer deze bij ons in onderhoud is.

Bent u verder benieuwd naar de service en garantie die wij bij Breeland bieden bij de aanschaf van uw Jaguar? Lees via de knop hieronder meer over Jaguar service en garantie.

 

meer over garantie en service
Service Jaguar Zeeland