Breeland
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer

Onderhoud en reparaties

U kunt met uw Jaguar in onze werkplaats terecht voor: regulier onderhoud, reparaties, APK, aircoservice, zomercheck en wintercheck.

Lees meer

Schadeherstel

Als u schade heeft aan uw Jaguar, kunt u bij ons terecht omdat wij een erkend schadehersteller zijn. U kunt ook voor ruitreparaties bij ons terecht.

Lees meer

Banden

Wilt u uw banden seizoensafhankelijk laten wisselen en wilt u deze laten opslaan in ons bandenhotel? Dat kan bij Breeland! U kunt bij ons ook banden kopen.

Lees meer

Onderdelen en accessoires

Voor originele onderdelen en Jaguar accessoires bent u bij Breeland aan het goede adres. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen!

Lees meer

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto in onze werkplaats staat, wilt u graag mobiel blijven. Daarom bieden wij een aantal jonge Jaguars aan als vervangend vervoer.

Lees meer

Services voor klanten

Wij bieden onze klanten graag wat extra's aan. Daarom kunnen onze klanten gebruik maken van onze populaire butlerservice en airport service.

Lees meer

Beauty behandeling

Wanneer uw Jaguar een goede poetsbeurt kan gebruiken, zowel van binnen als van buiten, dan is onze beauty behandeling uitermate geschikt.

Lees meer

Jaguar shop

Bent u Jaguar fan of heeft u een naaste die dol is op het merk? In onze Jaguar shop bieden wij diverse merchandise en accessoires aan.

Lees meer