Breeland
 
Jaguar Aircoservice bij Breeland Rotterdam Brielle
AIRCOSERVICE

Aircoservice voor uw jaguar

De airconditioning ziet men tegenwoordig vaak als standaard onderdeel van de uitrusting van een auto. Een goed werkende airco is daarom erg belangrijk, in zowel de winter als de zomer. Om dit te bewerkstelligen, is het van belang dat de airco van uw Jaguar goed onderhouden wordt. Uw Jaguar kunt u daarom regelmatig naar onze werkplaats brengen voor onze aircoservice. We controleren dan de airco dan op een goede werking én zorgen ervoor dat de airco niet voor onaangename geuren zorgt. Maak eenvoudig online een afspraak bij Breeland in Rotterdam of Brielle.

 

Maak direct een afspraak in onze werkplaats

Aircoservice voor Jaguar bij Breeland

rijcomfort met een goedwerkende airco

Een airco die goed werkt, draagt bij aan het rijcomfort van uw Jaguar. Zo zorgt een airco ervoor dat u in de zomer het hoofd koel houdt, terwijl in de winter de ramen snel vrij zijn van condens. Er kunnen vervelende geuren ontstaan wanneer de airco van uw auto lang niet onderhouden is. Daarnaast neemt de kans op defecten ook toe, daarom is het belangrijk om uw airco regelmatig in onze werkplaats te laten onderhouden.

Tijdens deze aircoservice zorgen we ervoor dat uw airco weer als nieuw is. Door de airco te vullen met nieuw koelmiddel kan de airco weer veel koudere temperaturen genereren. Per jaar ontsnapt er namelijk zo’n 8 procent van dit koelmiddel uit het systeem. De airco presteert dan niet meer optimaal en kan zelfs uiteindelijk kapot gaan. Daarnaast zorgen we bij Breeland altijd voor een antibacteriële geurbehandeling. Zo voorkomen we vervelende geuren en ruikt uw Jaguar bij gebruik van de airco weer helemaal fris.  

Heeft u vragen over onze aircoservice? Of bent u benieuwd of u een airco afspraak kunt combineren met één van onze andere diensten? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers.

 

Bekijk onze contactgegevens

Airco onderhoud Jaguar Rotterdam Breeland

aircoservice tijdens regulier onderhoud

We snappen dat het belangrijk is dat uw airco goed werkt. Daarom kunt u tijdens een reguliere onderhoudsbeurt ook uw airco laten controleren. Onze ervaren monteurs beschikken over specifieke kennis en controleren op lekkages. Daarnaast bekijken ze of alle componenten nog goed werken en zorgen ze ervoor dat het koelmiddel op peil is. Verder adviseren we vanuit Breeland om uw airco jaarlijks te laten reinigen, zodat de airco weer optimaal presteert.

De kosten van een airco check bedragen €49,00. U kunt een volledige onderhoudsbeurt van de airco laten uitvoeren vanaf €139,95 (prijs is afhankelijk van de hoeveelheid toe te voegen koelmiddel). Daarnaast zorgt u er met een geurbehandeling voor de airco weer fris ruikt. Deze behandeling kost €45,00.

Bij Breeland kunt u altijd flexibel terecht voor regulier onderhoud en voor het reinigen van uw airco. Een afspraak maakt u makkelijk online via deze pagina. Wilt u meer lezen over een reguliere onderhoudsbeurt, of een van onze andere diensten? Bekijk dan deze pagina

 

Lees meer over regulier onderhoud bij Breeland