Breeland
 
Jaguar Airport Service Rotterdam Breeland
AIRPORT SERVICE

Jaguar airport service Rotterdam

Speciaal voor onze klanten bieden we een airport service naar het nabijgelegen vliegveld van Rotterdam aan. Met deze service nemen we uw auto bij het vliegveld van u over en zorgen we ervoor dat uw Jaguar tijdens uw reis het nodige onderhoud krijgt. Bij terugkomst van uw reis zorgt onze butler ervoor dat de auto weer onderhouden en wel bij het vliegveld voor u klaar staat. Zo kunt u zonder zorgen weer terugrijden in uw Jaguar.

Maak direct een werkplaatsafspraak

Jaguar airport service Rotterdam

Zorgeloos op reis met de airport service

Is uw Jaguar toe aan onderhoud én bent u van plan om op reis te gaan vanaf vliegveld Rotterdam? Dan is onze airport service een ideale oplossing voor u. We zorgen er met deze service voor dat uw auto bij terugkomst van uw reis onderhouden voor u klaar staat. Dit zijn de voordelen van deze service:

  • Omdat uw Jaguar bij ons in de werkplaats staat wanneer u in het buitenland bent, betaalt u geen parkeerkosten bij het vliegveld;
  • Uw Jaguar staat in onze werkplaats veilig van schade, inbraak en diefstal;
  • U kunt weer genieten van uw Jaguar, zonder dat u uw auto hebt moeten missen voor onderhoud;
  • Onze butler regelt dat uw auto van het vliegveld naar onze werkplaats komt en dat de auto bij uw terugkomst ook weer voor u klaarstaat.  

Bij Breeland nemen we graag uw zorgen uit handen. Is uw Jaguar  toe aan onderhoud, maar gaat u op vakantie of korte zakenreis? Maak dan gebruik van onze airport service. We spreken met u af wanneer u op het vliegveld moet zijn, zodat we de dan auto direct mee kunnen nemen naar onze werkplaats. De monteurs gaan tijdens uw reis aan de slag en zorgen ervoor dat uw Jaguar de benodigde onderhoudsbeurt krijgt. Wanneer u weer aankomt op het vliegveld, zorgt onze butler ervoor dat de auto daar voor u klaarstaat. 

Als u vragen heeft over deze service, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons. U kunt ons bereiken via mail of telefoon. We nemen graag de tijd om u alles uit te leggen. U kunt dan ook meteen gemakkelijk een afspraak inplannen.  

Neem contact op om een afspraak te maken