Breeland
 
APK Jaguar Rotterdam Breeland Brielle
APK VOOR UW JAGUAR

APK voor uw jaguar

Om de veiligheid te garanderen en de milieuaspecten in acht te nemen, is de APK (Algemene Periodieke Keuring) een belangrijke controle van uw Jaguar. Bij Breeland zorgen we er tijdens de APK voor dat onder andere het onderstel, de banden, de carrosserie en de verlichting van uw Jaguar worden gecontroleerd. Ook kijken we naar de samenstelling van de uitlaatgassen van uw Jaguar. Verder is het van belang dat u de APK tijdig laat uitvoeren: u riskeert anders een boete.

 De APK is een verplichte keuring om het milieu te beschermen en om te zorgen voor een goede verkeersveiligheid in Europa. In het keuringsschema staat wanneer uw Jaguar gekeurd dient te worden. Een APK voor uw Jaguar kunt u flexibel inplannen bij Breeland in Rotterdam of Brielle. We zijn dé officiële Jaguar dealer van Rotterdam en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wanneer we tijd hebben om uw auto te keuren. Onze werkplaats is groot en we werken altijd met korte wachttijden. We vinden het namelijk belangrijk dat u weer snel en zonder zorgen de weg op kunt.  

Neem contact op met Breeland

Jaguar APK Rotterdam Breeland

jaguar apk bij breeland

 

Hoe vaak uw Jaguar APK gekeurd dient te worden, is afhankelijk van de brandstof waar uw auto op rijdt. Rijdt uw Jaguar op benzine? Dan geldt de 4-2-2-1 regel. Dat betekent dat de eerste keuring 4 jaar na de eerste toelating van de auto moet plaatsvinden. Daarna twee keer na twee jaar en daarna elk jaar. Rijdt uw Jaguar op diesel? Dan geldt de 3-1-1-1 regel. Dat betekent dat de eerste keuring 3 jaar na de eerste toelating van de auto moet plaatsvinden. Daarna moet de auto elk jaar worden gekeurd

Bij Breeland staan onze ervaren monteurs graag voor u klaar bij onderhoud of reparatie. Als uw auto toe is aan een APK. kunt u er ook voor kiezen om dit te combineren met een reguliere onderhoudsbeurt. Daarna staat uw Jaguar weer in topconditie voor u klaar, zodat u optimaal kunt genieten van de auto. De kosten van een APK keuring bedragen €39,95. Wanneer de APK wordt gecombineerd met een afspraak voor regulier onderhoud, betaalt u alleen de afmeldkosten van de APK.

Heeft u vragen over APK of één van onze andere diensten? Neem dan eenvoudig contact op met een van onze medewerkers. U kunt online ook direct een afspraak inplannen voor in de werkplaats. 

 

Maak meteen een afspraak