Breeland
 
Jaguar banden wisselen Rotterdam Breeland
BANDEN WISSELEN

Jaguar banden wisselen

Dat u in zowel de winter als de rest van het jaar met de juiste banden rijdt, is erg belangrijk. Zo heeft u met uw Jaguar voldoende grip bij alle weersomstandigheden van dat seizoen. Daarnaast voorkomt u ook dat uw banden onnodig slijten; iets wat wel gebeurt als u bijvoorbeeld met winterbanden in de zomer rijdt. Bij Breeland staan onze monteurs graag voor u klaar om de banden te wisselen. Zo bent u in de winter én zomer helemaal klaar om veilig de weg op te gaan. Wilt u een afspraak maken om uw banden te wisselen? Klik dan op de button hieronder of neem contact op met Breeland.

 

Maak online een afspraak

Jaguar Banden Rotterdam Breeland

de juiste banden voor uw jaguar

Vanuit Breeland adviseren onze experts u graag over de beste banden voor uw Jaguar. We zijn dé officiële Jaguar dealer in Rotterdam en omgeving. Wanneer u met goede banden rijdt, zult u genieten van meer rijcomfort én denkt u aan uw veiligheid. Bij Breeland letten we op diverse factoren bij het kiezen van de juiste banden set. Zo kijken we naar uw rijgedrag en de ondergrond waar u vooral op rijdt. Als u veel off road rijdt, adviseren we namelijk andere banden dan wanneer u bijvoorbeeld vooral via de snelweg naar werk gaat. We streven altijd naar de beste kwaliteit van uw Jaguar, zodat u met een goed en gerust gevoel de weg op kunt.

Het beschikken over winterbanden in de koude periode is geen overbodige luxe. Sneeuw, ijs en ijzel zorgen er namelijk voor dat de weg een stuk gevaarlijker wordt om op te rijden. Winterbanden zorgen dan voor meer grip op de gladde wegen. Komt u er niet uit welke banden geschikt zijn voor de Jaguar die u heeft? Neem dan contact op met één van onze medewerkers: zij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u adviseren over een set banden die bij uw auto en rijgedrag past.

Verder kunt u bij Breeland ook terecht als u een complete set Jaguar velgen met winterbanden wilt kopen. Dit zijn speciale velgen die op de winterbanden gelegd worden, meestal één of twee inchmaten kleiner dan uw zomerset. Omdat de banden dan niet elke keer gewisseld hoeven te worden van velg, rekt de band minder op. Zo zorgen we ervoor dat uw velgen en banden van de beste kwaliteit blijven.

 

Neem contact op met Breeland

Jaguar banden wisselen bij Breeland

Een afspraak om uw banden te wisselen 

U kunt bij Breeland altijd flexibel terecht voor het wisselen van uw banden. Bij Breeland nemen we die zorg graag uit handen. Daarvoor kunt u eenvoudig online al een afspraak inplannen. De monteurs in onze werkplaats zijn ervaren en hebben specifieke kennis over Jaguar. Omdat we beschikken over een ruime werkplaats, hanteren we korte wachttijden. Zo kunt u altijd flexibel bij ons terecht. 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw banden voor u op te slaan in ons bandenhotel. Daar worden uw banden onder perfecte condities bewaard tot het volgende seizoen, zodat u thuis ruimte bespaart in uw garage of schuur. Meer lezen over deze service? Bekijk dan deze pagina.

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten: 

  • monteren van wielenset inclusief 6 maanden opslag in ons bandenhotel: €132
  • monteren van wielenset exclusief opslag: €82
  • monteren van banden (zonder velgen) inclusief 6 maanden opslag in ons bandenhotel: €203
  • monteren van banden (zonder velgen) exclusief opslag: €153 

Wilt u  weten welke diensten we bij Breeland nog meer aanbieden?

 

Bekijk het overzicht van onze diensten