Breeland
 
Jaguar banden Rotterdam Breeland

De banden of wielen van uw Jaguar wisselen, in ons bandenhotel opslaan of nieuwe banden kopen omdat deze versleten zijn.

Maak een afspraak voor bandenwissel

De banden van uw Jaguar wisselen en opslaan

 

Als u niet op All Season banden rijdt, zult u waarschijnlijk zowel zomer- als winterbanden hebben. Dit kan gaan om een complete set wielen (inclusief velgen) of om een set zomerbanden en een set winterbanden, die u op dezelfde velgen gebruikt. Bij Jaguar dealer Breeland kunt u uw banden of wielen laten wisselen bij een verandering van het seizoen. Daarnaast bieden wij een bandenhotel aan, waar u tegen betaling uw banden of wielen op kunt laten slaan. Daardoor hoeft u niet twee keer per jaar met de zware banden te sjouwen! Naast het wisselen en opslaan van banden, kunt u bij Breeland ook terecht om nieuwe banden te kopen wanneer uw huidige aan vervanging toe zijn. 

 

Ik wil mijn banden laten wisselen

Jaguar banden wisselen Rotterdam Breeland

Banden wisselen

Aan het begin van de winter en het begin van het voorjaar, kunt u uw banden wisselen zodat deze geschikt zijn voor het aankomende seizoen. Het is belangrijk om per seizoen op de juiste banden te rijden, zodat u voldoende grip heeft bij de huidige weersomstandigheden en uw banden niet onnodig slijten in het verkeerde seizoen. Bij Breeland kunt u zowel uw banden laten wisselen als een complete set wielen inclusief velgen.

Lees meer

Jaguar bandenhotel Rotterdam Breeland

Bandenhotel

Geen zin om twee keer per jaar met een zware set banden of wielen te sjouwen naar onze werkplaats? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een bandenhotel aan, waar u tegen betaling de banden of wielen op kunt slaan die u dat seizoen niet gebruikt. Als u dan weer bij ons komt om de banden te wisselen, liggen ze al voor u klaar. Geen vieze handen of rugpijn meer als u gebruikmaakt van ons bandenhotel!

Lees meer