Breeland
 
Jaguar Bandenhotel Rotterdam Breeland
BANDENHOTEL

Jaguar bandenhotel

Het is verstandig om uw banden te wisselen als de temperatuur onder de zeven graden zakt. Zo kunt u veilig de weg op met sneeuw, ijzel en regen op de koudere dagen. Andersom kunnen de banden voor het zomerseizoen weer gewisseld worden. Zo voorkomt u onnodige slijtage aan uw winterbanden en heeft uw Jaguar een optimale wegligging. 

U besluit om uw winterbanden in het voorjaar om te wisselen voor zomerbanden. Dan kunt u ervoor kiezen om de banden zelf thuis op te slaan. Bij Breeland nemen we dit graag voor u uit handen: u kunt uw set banden of wielen namelijk eenvoudig tegen betaling opslaan in ons bandenhotel. Zo zorgen we ervoor dat u niet met de zware set banden of wielen hoeft te sjouwen naar onze werkplaats. Daardoor wordt u ook nog eens niet beperkt in de opslagruimte thuis. 

 

Lees meer over onze andere diensten

Bandenhotel Jaguar Breeland Rotterdam

uw banden opslaan in ons jaguar bandenhotel

Het gebruiken van de juiste banden in het juiste seizoen is belangrijk voor optimaal rijcomfort en veilig rijgedrag. Bij Breeland staan we graag voor u klaar wanneer uw banden gewisseld moeten worden. U kunt natuurlijk kiezen om uw andere set banden of wielen mee naar huis te nemen. Bij Breeland nemen we dit graag uit handen door uw banden op te slaan in ons bandenhotel. In ons bandenhotel zorgen we ervoor dat uw velgen- en bandensets onder goede condities worden opgeslagen. Wanneer u bij ons in de werkplaats komt om de banden te wisselen, staat de nieuwe set banden of wielen al voor u klaar. Als u uw banden opslaat in ons bandenhotel, geniet u van de volgende voordelen: 

  • Geen ruimteverlies in uw schuur, garage, berging, zolder of kelder thuis.
  • De banden worden gelabeld opgeslagen onder perfecte condities.
  • U hoeft de zware, vieze banden niet te vervoeren naar onze werkplaats

  

Neem direct contact op met Breeland

uw banden opslaan na elke bandenwissel

Voor een zorgeloze bandenwissel kunt u ervoor kiezen om uw banden op te laten slaan in ons bandenhotel. Na de wisseling van de banden zorgen wij ervoor dat de set onder de juiste condities, met label, het hele seizoen wordt opgeslagen. Daarnaast kunt u het wisselen van de banden makkelijk combineren met een wintercheck of een zomercheck. Zo zorgen we ervoor dat uw Jaguar helemaal klaar is voor het juiste seizoen.

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten:

  • monteren van wielenset inclusief 6 maanden opslag in ons bandenhotel: €132
  • monteren van wielenset exclusief opslag: €82
  • monteren van banden (zonder velgen) inclusief 6 maanden opslag in ons bandenhotel: €203
  • monteren van banden (zonder velgen) exclusief opslag: €153

Heeft u vragen over het opslaan van uw banden in ons bandenhotel? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze medewerkers via mail of telefoon.

Een afspraak in onze ruime werkplaats maakt u gemakkelijk online. 

 

Maak een afspraak om uw banden te wisselen
Jaguar banden opslaan in bandenhotel Rotterdam Breeland