Breeland
 
MAAK KENNIS MET PIVI- EN PIVI PRO

pivi EN PIVI pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Updates vanuit huis

Dankzij de geavanceerde Software Over The Air (SOTA)-technologie kunnen klanten software-updates downloaden en installeren zonder dat zij daarvoor naar de dealer hoeven. Updates worden op de achtergrond gedownload, waarbij klanten op de hoogte worden gesteld door middel van een waarschuwing met gedetailleerde informatie over de belangrijkste wijzigingen. Voor updates waarbij de auto moet worden uitgeschakeld, kunnen klanten een geschikt tijdstip voor de installatie inplannen.

 


Meerdere functies tegelijk

Om vrijwel onmiddellijk opstarten mogelijk te maken, heeft Pivi Pro zijn eigen toegewijde energiebron, zodat de navigatie gereed is zodra de bestuurder achter het stuur zit. De beschikbare ingebouwde apps, waaronder Spotify, Deezer en TuneIn, bieden zelfs zonder smartphone volledige functionaliteit. Ondertussen geeft het systeem een weersvoorspelling van de bestemming die in het navigatiesysteem is ingevoerd. Pivi Pro-connectiviteit bevat de nieuwste dual sim-technologie met twee LTE-modems waardoor het systeem meerdere functies tegelijkertijd kan uitvoeren, zoals het streamen van media en het downloaden van Software Over The Air (SOTA)-updates, zonder daarbij in te leveren op prestaties. De geavanceerde connectiviteit zorgt ook voor minder onderbrekingen, die normaal gesproken ontstaan als de netwerkprovider op zoek gaat naar het sterkste netwerksignaal in de buurt.

Wij vertellen u graag meer