Breeland
 
Jaguar onderhoud reparaties Rotterdam Breeland

In onze werkplaats houden wij uw Jaguar in topconditie zodat u veilig de weg op kunt.

Maak een werkplaatsafspraak

Onderhoud en Reparaties aan uw Jaguar

 Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw Jaguar. Als uw auto niet goed onderhouden wordt, kan deze mogelijk onverwachts stil komen te staan of reparaties nodig hebben die voorkomen hadden kunnen worden. Maar ook zal de waarde van de auto dalen wanneer u deze weer in wilt ruilen voor een nieuw exemplaar. In onze ruime werkplaatsen in Rotterdam en Brielle hanteren wij korte wachttijden, waardoor u altijd snel aan de beurt bent. Onze deskundige monteurs bieden diverse diensten aan, zoals regulier onderhoud, reparaties, APK, Aircoservice, Zomercheck en een Wintercheck. Hieronder vindt u meer informatie over de diensten m.b.t. onderhoud en reparaties.

Maak direct een werkplaatsafspraak

Jaguar onderhoud Rotterdam Breeland

Regulier onderhoud

Door regelmatig het nodige onderhoud aan uw Jaguar te laten uitvoeren, blijft uw auto betrouwbaar. Hierdoor kunt u veilig de weg op en zal uw Jaguar bij diverse weersomstandigheden en situaties uitstekend presteren. Ook als u uw auto in de toekomst in wilt ruilen, speelt de onderhoudshistorie een rol. Een auto in topconditie heeft immers een hogere restwaarde en een nieuwe koper hecht veelal waarde aan het dealer onderhouden aspect.

Lees meer

Jaguar reparaties Rotterdam Breeland

Reparaties

Het kan uiteraard voorkomen dat er een onderdeel aan uw Jaguar gerepareerd dient te worden. Dit kan zijn doordat het onderdeel versleten is door langdurig gebruik, maar ook een ongeval of pechgeval kan hierbij een rol gespeeld hebben. Een snelle reparatie met originele onderdelen is dan van belang om uw Jaguar weer in originele staat terug te brengen. Bij officiële Jaguar dealer Breeland bent u verzekerd van de kennis en ervaring van een door Jaguar erkende reparateur.

Lees meer

Jaguar APK Rotterdam Breeland

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een check over de veiligheid en milieuaspecten van uw Jaguar. Onder andere de banden, het onderstel, de verlichting en de carrosserie van uw Jaguar worden gecontroleerd. Maar er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de samenstelling van de uitlaatgassen. Het is belangrijk om tijdig uw APK uit te laten voeren, zodat u veilig met uw auto de weg op kunt. Bij Breeland staan wij hiervoor voor u klaar.

Lees meer

Jaguar aircoservice Rotterdam Breeland

Aircoservice

De airconditioning in uw Jaguar zorgt ervoor dat u 's zomers uw hoofd heerlijk koel houdt. Daarnaast zorgt hij in de winter ervoor dat uw ramen snel vrij zijn van condens dankzij de warme en droge lucht die door het interieur circuleert. Het is belangrijk om uw airconditioning goed te onderhouden, zodat deze altijd naar behoren werkt en vieze geurtjes voorkomen worden. Vraag bij de service adviseurs van Breeland naar de mogelijkheden.

Lees meer

Jaguar zomercheck Rotterdam Breeland

Zomercheck

Bij een zomercheck bij Breeland wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten die belangrijk zijn om in de zomer veilig gebruik te kunnen maken van uw Jaguar. Denk hierbij aan de werking van de airconditioning, het koelvloeistofpeil, de remmen, de werking van de ruitenwissers, de staat van de accu, het profiel van de banden, de bandenspanning, het uitlaatsysteem, de verlichting en de staat van de bodemplaat.

Lees meer

Jaguar wintercheck Rotterdam Breeland

Wintercheck

Bij een wintercheck bij Breeland wordt uw auto gecontroleerd op een aantal punten die belangrijk zijn om in de winter veilig gebruik te kunnen maken van uw Jaguar. Denk hierbij aan de staat van de accu, het koelvloeistofpeil en diens vorstbeveiliging, de remmen en remvloeistof, de werking van de verwarming, het profiel van de banden, het motoroliepeil, de verlichting, de uitlaat en de werking van de ruitenwissers.

Lees meer