Breeland
 
Regulier onderhoud Jaguar Rotterdam Breeland
REGULIER ONDERHOUD

Regulier onderhoud voor uw jaguar

Om te zorgen dat uw Jaguar betrouwbaar blijft en u veilig de weg op kunt, is het belangrijk om regelmatig het nodige onderhoud te laten uitvoeren. Ook als u besluit om uw auto in te ruilen, is het belangrijk dat uw auto goed onderhouden is. Een auto in topconditie heeft namelijk een hogere restwaarde. Daarnaast presteert uw Jaguar bij diverse weersomstandigheden beter als de auto regelmatig onderhouden is. Ook als u optimaal gebruik wilt maken van de garantietermijn, is regulier onderhoud bij uw Jaguar essentieel.

Bent u op zoek naar een garage voor een reguliere onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Breeland aan het goede adres. U kunt in zowel Rotterdam als Brielle bij ons terecht! Als klant kunt u altijd flexibel een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw Jaguar. We zorgen ervoor dat de wachttijden kort zijn en onze werkplaatsen zijn groot. U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen via deze pagina

 

Maak direct een werkplaatsafspraak

een reguliere onderhoudsbeurt bij breeland

Bij Breeland werken alleen de beste monteurs. Zij zijn speciaal opgeleid en hebben specifieke kennis over Jaguars. Daarnaast maken ze uitsluitend gebruik van originele Jaguar onderdelen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. 

Tijdens een reguliere onderhoudsbeurt controleren we onder andere: 

  • banden en remblokken
  • verlichting
  • ruitenwisserbladen en ruitenwisservloeistof
  • koelvloeistof
  • staat van de accu
  • luchtfilter

 

Neem contact op om een afspraak te maken

Regulier onderhoud diensten Breeland

andere services bij breeland 

U kunt bij Breeland een afspraak voor regulier Jaguar onderhoud gemakkelijk combineren met een APK. U betaalt dan voor de APK alleen de afmeldkosten. Meer lezen over APK bij Breeland? Bekijk deze pagina.

Heeft u vragen, of wilt u direct een onderhoudsbeurt inplannen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of plan online een afspraak in. Zij helpen u graag verder. Daarnaast bieden we speciaal voor onze klanten een butlerservice. Daarbij haalt onze butler uw auto op voor regulier onderhoud, bijvoorbeeld thuis of op uw werk. Daarna wordt de auto ook weer bij u thuisgebracht. Deze service is geheel gratis voor u als klant. Wilt u meer lezen over deze service? Bekijk dan deze pagina.  

Ook als schade heeft aan uw auto kunt u bij Breeland terecht. We zijn namelijk erkend schadehersteller en zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. U kunt een afspraak om de schade aan uw Jaguar te herstellen gemakkelijk combineren met een afspraak voor regulier onderhoud. Dan zorgen we ervoor dat uw auto er weer perfect uitziet. Wilt u meer lezen over schadereparaties? Lees dan meer op deze pagina.

 

Bekijk het overzicht van de diensten bij Breeland