Breeland
 
Jaguar ruitreparaties Rotterdam Breeland
RUITREPARATIES

Ruitreparaties voor uw Jaguar

Wanneer u een sterretje in uw ruit heeft, is dat natuurlijk erg vervelend. Om doorscheuren te voorkomen is het belangrijk om het sterretje snel te laten maken. Dan kunt u gelukkig altijd bij Breeland terecht. Onze ervaren monteurs gaan dan direct voor u aan de slag, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Breeland is dé officiële Jaguar dealer van Rotterdam en omgeving. Met een ruime werkplaats en korte wachttijden kunt u altijd flexibel bij ons terecht. We gebruiken alleen originele Jaguar onderdelen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit voor uw auto. Dus ook wanneer uw gehele ruit vervangen moet worden, krijgt u een originele Jaguar ruit terug. Dit is bij veel ruitreparateurs niet gebruikelijk! U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak maken voor de reparatie of het vervangen van uw ruit in onze werkplaats in Rotterdam of Brielle.

 

Neem contact op voor een afspraak

Jaguar ruitreparatie Rotterdam Brielle Breeland

Jaguar ruitreparaties bij Breeland

Vanuit Breeland raden we aan om het sterretje in uw ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Naast dat het sterretje vervelend oogt, is het niet veilig voor u en andere inzittenden. Een sterretje kan namelijk doorscheuren tot een flinke barst in de ruit van uw Jaguar. Voorkom grotere schade en plan tijdig een afspraak in bij de werkplaats van Breeland. Met name bij grote temperatuurwisselingen kan een sterretje gemakkelijk uitscheuren tot een barst.

U kunt bij Breeland terecht voor twee soorten ruitreparaties: een kleine reparatie van het sterretje, of de vervanging van de hele ruit. Vaak kan het sterretje eenvoudig worden gerepareerd, dus is het vervangen van de ruit niet nodig. We zorgen dan met speciaal hars dat de ruit niet verder beschadigd kan raken.

Is een snelle reparatie niet mogelijk? Dan kunt u ook altijd terecht voor het vervangen van de gehele ruit. Onze monteurs zijn hiervoor speciaal opgeleid. Zo zorgen ze met speciale apparatuur ervoor dat uw Jaguar een nieuwe ruit krijgt van de beste kwaliteit: dit is altijd een originele Jaguar ruit. We monteren de ruit volgens de fabrieksvoorschriften met een originele Jaguar ruit om de kwaliteit en waarde te waarborgen. Zo bent u ook gegarandeerd van de juiste tint in uw ruit én dat na kalibratie alle functionaliteiten nog werken. Denk hierbij aan sensoren, camera's in de ruit, voorruitverwarming en andere rijhulpsystemen.

Als u een vraag heeft over de reparatie van uw ruit, kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd om u alles uit te leggen. U kunt dan ook direct een afspraak inplannen om uw ruit te repareren. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.  

Neem contact op met Breeland