Breeland
 
Schadeherstel Jaguar Rotterdam Breeland

Na een ongeval of bij ruitschade helpen wij u snel en in originele staat weer op weg met uw Jaguar.

Ik wil nu van mijn schade af

Schadeherstel voor uw Jaguar

 

Wat vervelend! U hebt schade gereden, bent in een ongeval beland geraakt of heeft een sterretje of barst in uw ruit. Gelukkig is Jaguar dealer Breeland erkend schadehersteller voor uw Jaguar. Bij schade wilt u het liefst zo snel mogelijk weer op weg, maar natuurlijk wel met enkel originele onderdelen. Dan bent u bij Breeland aan het juiste adres! Als erkend schadehersteller hebben wij alle kennis in huis om uw Jaguar weer in originele staat terug te brengen. Daarnaast maken wij enkel gebruik van originele onderdelen, waardoor u altijd op uw auto kunt blijven vertrouwen. Dit geldt zowel voor carrosserie-, elektronische- en motoronderdelen, maar ook voor de ruiten. 

 

Maak direct een afspraak

Jaguar erkend schadeherstel Rotterdam Breeland

Erkend schadeherstel

Omdat wij een door Jaguar erkend schadehersteller zijn, hebben wij alle kennis in huis om uw Jaguar zo snel mogelijk weer in originele staat terug te laten keren. Dit doen wij door enkel originele onderdelen te gebruiken bij het schadeherstel. Uiteraard kunt u tijdens het schadeherstel gebruik maken van één van onze services om mobiel te blijven, zoals vervangend vervoer. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt!

Lees meer

Jaguar ruitreparatie Rotterdam Breeland

Ruitreparaties

Een sterretje in uw ruit lijkt misschien onschuldig, maar kan snel veranderen in een barst, bijvoorbeeld bij grote temperatuursverschillen. Gelukkig staan we bij Breeland voor u klaar, zowel om het sterretje te repareren als om uw volledige ruit te vervangen als een ruitreparatie niet meer mogelijk is. Hiervoor gebruiken wij enkel originele ruiten, zodat de waarde en uitstraling van uw Jaguar behouden blijft! Bij een onafhankelijke ruitreparateur krijgt u meestal geen originele ruiten.

Lees meer