Breeland
 
Jaguar services voor klanten Rotterdam Breeland

Klant zijn bij Breeland brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals de butlerservice en airport service.

Ik wil ook klant worden

Services voor onze jaguar klanten

 

Klanttevredenheid staat bij Breeland hoog in het vaandel, wij willen onze klanten zoveel mogelijk in de watten leggen. Dit doen wij naast het zo vlekkeloos mogelijk uitvoeren van onze gebruikelijke werkzaamheden in de showroom en werkplaats, door een aantal extra services aan te bieden. Zo kunt u als klant van Breeland gebruik maken van onze butlerservice en airport service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vervangend vervoer, taxi's, het openbaar vervoer of leenfietsen. Wij zorgen ervoor dat u of uw auto op de juiste locatie komt en daar ook op de afgesproken tijd weer terug is. Zo kunt u ultiem relaxen terwijl uw Jaguar bij ons in onderhoud is! 

 

Ik wil meer informatie over deze services

Jaguar butlerservice Rotterdam Breeland

Butlerservice

Wanneer u uw auto bij Breeland gekocht heeft, kunt u gratis gebruikmaken van onze butlerservice wanneer uw Jaguar bij ons voor regulier onderhoud komt. Onze butler komt dan voorafgaand aan het onderhoud uw auto thuis, op uw werk of op een andere gewenste locatie in de buurt ophalen en zorgt ervoor dat deze na het onderhoud ook weer op deze locatie aan u afgeleverd wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer van onze garage weer terug naar huis.

 

Lees meer

Jaguar airport service Rotterdam

Airport service

Aangezien Breeland in de buurt van vluchthaven Rotterdam gevestigd is, bieden wij een speciale airport service aan. Met deze service kunnen wij uw Jaguar van u overnemen op het vliegveld, waarna deze tijdens uw reis bij ons het benodigde onderhoud krijgt. Wanneer u terugkomt van uw reis, zorgt onze butler ervoor dat de auto weer voor u klaarstaat op het vliegveld en u direct in uw onderhouden auto terug kunt rijden naar huis. Zo bespaart u tijd, parkeerkosten en staat uw auto veilig bij ons.

 

Lees meer