Breeland
 
Jaguar wintercheck Rotterdam Breeland
WINTERCHECK

wintercheck voor uw jaguar

Het is belangrijk om uw Jaguar winterklaar te hebben voordat het koude seizoen begint. U kunt bij Breeland dan altijd flexibel terecht voor een wintercheck. We controleren uw auto dan op diverse punten, zodat u ervan verzekerd bent dat u veilig de weg op kunt. Na een wintercheck kunt u optimaal genieten van uw Jaguar. We zijn dé officiële Jaguar dealer in de omgeving van Rotterdam. Met twee ruime werkplaatsen in Rotterdam en Brielle kunt u altijd flexibel bij ons terecht. Zo zorgen we ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

 

Maak direct online een afspraak

Wintercheck Jaguar Rotterdam Breeland

jaguar wintercheck bij Breeland

 

Bij ons kunt u altijd flexibel terecht voor een wintercheck. In onze werkplaats werken monteurs met specifieke kennis over Jaguar. Zij weten goed waar ze op moeten letten om uw Jaguar winterklaar te maken. Bij een wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op onder andere het volgende: 

- de staat van de accu
- de remmen en remvloeistof
- de koelvloeistof en de vorstbeveiliging
- het bandenprofiel
- de werking van de verwarming
- de werking van de ruitenwissers
- het motoroliepeil
- de verlichting
- het uitlaatsysteem


De wintercheck bij Breeland kost €49,95. U kunt eenvoudig online een afspraak maken voor de wintercheck. Dat kan via deze pagina. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op per mail of telefoon. We nemen graag de tijd om u alles uit te leggen. 

Uw wintercheck combineren

 

Bandenwissel - Als u een afspraak heeft staan voor het wisselen van de banden, kunt u ervoor kiezen om uw Jaguar direct winterklaar te maken. Neem contact op met één van onze medewerkers om deze diensten te combineren, en zij zorgen ervoor dat u snel en veilig de weg op kunt met winterbanden.

Beauty behandeling - Is uw auto toe aan een goede schoonmaakbeurt van binnen én buiten? Kies dan voor een beautybehandeling bij Breeland. Tijdens deze behandeling wordt uw Jaguar gereinigd van binnen en buiten. De lak van uw auto behandelen we met een speciale wax, die bescherming biedt tegen onder andere pekel in de wintermaanden.

Winterwielen sets - Bij Breeland hebben we ook altijd een divers aanbod in winterwielen sets. We hebben winterbanden van onder andere Pirelli, Michelin en Continental. Deze kunt u combineren met wintervelgen, deze zijn veelal één of meerdere inchmaten kleiner dan uw normale velgen. Gepolijste velgen raden wij in de winter bijvoorbeeld af i.v.m. pekel.

Wilt u meer weten over de diensten bij Breeland? Bekijk dan al onze diensten hier.

 

Plan direct een werkplaatsafspraak in bij Breeland
Breeland Jaguar wintercheck en andere diensten