Breeland
 
Zomercheck Jaguar Rotterdam Breeland Jaguar
ZOMERCHECK

Zomercheck voor uw jaguar

Het is belangrijk om uw Jaguar klaar te maken voor de zomer wanneer het goede weer eraan komt. U kunt bij Breeland altijd flexibel terecht voor een zomercheck. Onze monteurs controleren tijdens deze check uw Jaguar op diverse punten. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u in de zomerperiode veilig gebruik kunt maken van uw Jaguar. Wij zijn dé officiële Jaguar dealer in Rotterdam en omgeving. U kunt altijd flexibel bij ons terecht, want we hanteren korte wachttijden en onze werkplaatsen in Rotterdam en Brielle zijn groot. 

 

Maak meteen een afspraak voor zomercheck

Zomercheck Breeland Jaguar Rotterdam

Een jaguar zomercheck bij Breeland

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en hebben specifieke kennis over Jaguars. Met hun kennis weten ze precies waar ze op moeten letten als u optimaal gebruik wilt maken van uw Jaguar in de zomer. Bij Breeland kost een zomercheck €49,95. We checken dan onder andere: 

- de werking van de airconditioning en het koelvloeistofpeil

- de remmen, de ruitenwissers en de staat van de accu

- het profiel van de banden, de bandenspanning en het uitlaatsysteem 

- de verlichting en de staat van de bodemplaat. 

U kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak inplannen voor een zomercheck. Als u vragen heeft, of u zaken wilt bespreken, kunt u altijd eerst telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd om u alles uit te leggen.  

maak online een werkplaatsafspraak

een zomercheck combineren

Onze andere diensten kunt u gemakkelijk combineren met een zomercheck voor uw Jaguar. Lees hieronder waar dat onder andere bij kan. 

Bandenwissel - Als u een afspraak heeft staan voor het wisselen van de banden, kunt u ervoor kiezen om uw Jaguar direct zomerklaar te maken. Neem contact met ons op en onze medewerkers zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van het beste rijcomfort in de zomer. 

Airco onderhoud - In de zomer is een goedwerkende airco geen overbodige luxe. Bij Breeland kunt u een zomercheck gemakkelijk combineren met aircoservice. Hierbij zorgen we voor de reiniging en een geurbehandeling van uw airco. Zo kunt u optimaal genieten van een frisse, koele auto tijdens het warme weer.

Beauty behandeling - Is uw auto toe aan een goede schoonmaakbeurt van binnen én buiten? Kies dan voor een beauty behandeling bij Breeland. Tijdens deze behandeling wordt uw Jaguar gereinigd van binnen en buiten. De lak van uw auto behandelen we met een speciale wax, die bescherming biedt tegen zonlicht. 

Lees meer over onze diensten
Zomercheck Jaguar Breeland Rotterdam Brielle