Breeland
 
Breeland Jaguar Rotterdam

OVER BREELAND

Breeland: Een gevestigde naam sinds 1997

 

In 1997 opende Breeland haar deuren. Een memorabel moment waarmee er geschiedenis werd geschreven: Breeland Rotterdam was het eerste Land Rover Experience Centre van Europa. Breeland geloofde namelijk sterk in het succes van het toen alleen nog in Amerika bekende concept ‘zien is beleven’. Met een opvallend pand langs de A16, de ringweg van Rotterdam, maakte regio Groot Rotterdam kennis met in eerste instantie alleen Land Rover. En met succes! Het concept sloeg aan. Later, in 2016, is ook Jaguar aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels behoort Breeland al vele jaren tot de top 3 Jaguar Land Rover dealers in Nederland. We zijn zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot de beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland!

Wij zijn de officiële Jaguar en Land Rover dealer voor de regio’s Groot Rotterdam en Zeeland. In onze nieuwe showroom in Rotterdam kunt u de kwaliteit, design, service én de energieke synergie van Jaguar en Land Rover ervaren. Daar informeren onze sales adviseurs u graag over het leveringsprogramma van Jaguar en Land Rover, kunnen wij u alles vertellen over de voorraad auto’s; zowel nieuw als ‘Approved’, bent u van harte welkom voor een proefrit en uiteraard voor onderhoud en reparatie van uw Jaguar of Land Rover.

Onze vestiging in Brielle is een officiële servicevestiging voor reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover. Ook vindt u hier onze Pre-Owned voorraad; een ruim aanbod van Land Rover en Jaguar occasions en scherp geprijsde BOVAG kwaliteitsoccasions. Deze gebruikte auto’s (van de mooiste merken) zijn zorgvuldig geselecteerd en de herkomst en onderhoudshistorie is bekend.

 

Breeland Jaguar showroom Rotterdam

ALTIJD KWALITEIT

Breeland behoort tot de absolute top van Jaguar Land Rover dealers in Nederland. Door constant hoge kwaliteit te bieden behoudt Breeland haar positie in de top 3. Kwaliteit gaat bij Breeland tenslotte boven alles. Dan gaat het vanzelfsprekend over de kwaliteit van de nieuwe en gebruikte Jaguars en Land Rovers te koop bij Breeland, maar ook over de kwalitatieve persoonlijke service. 

  

PERSOONLIJKE SERVICE

Klantenwaardering staat bij Breeland hoog in het vaandel, net als snelheid van schakelen en persoonlijke service. Breeland garandeert u altijd een mobiliteitsoplossing. Of u nu een Jaguar of Land Rover heeft gekocht die nog geleverd moet worden of uw auto onderhoud nodig heeft, Breeland zorgt voor een passende mobiliteitsoplossing. Breeland biedt u een exclusieve butlerservice aan waarmee uw auto opgehaald en gebracht  kan worden wanneer uw Jaguar of Land Rover onderhoud nodig heeft. En we kunnen u op komen halen wanneer uw nieuwe Jaguar of Land Rover wordt afgeleverd. 

 

Bekijk ons team

Breeland Rotterdam

BREELAND ROTTERDAM

 

Breeland Rotterdam is de officiële Jaguar Land Rover dealer voor regio Groot Rotterdam. Hier kunt u terecht als particulier of zakelijke klant op naar uw volgende Jaguar of Land Rover, voor onderhoud, schadereparatie en onderdelen en accessoires. U wordt geholpen door deskundige professionals met een passie voor hun vak. Breeland Rotterdam hoort bij de top van Jaguar Land Rover dealers in Nederland met een ijzersterke reputatie te danken aan kwaliteit en persoonlijke service. Kom langs bij onze vestiging in Rotterdam om ons uitgebreide aanbod van nieuwe en gebruikte Jaguars en Land Rovers te zien en te beleven! 

  

Autolettestraat 16, 3063 NP Rotterdam

010 24 24 500
info@breeland.nl

Breeland Brielle

Breeland Brielle

 

Sinds begin 2019 kunt u voor onderhoud, schadeherstel en reparatie ook in onze service-vestiging in Brielle terecht. U maakt telefonisch een afspraak en brengt uw auto laat in de middag. De vestiging is makkelijk te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid en vaak neemt de monteur die aan uw auto gaat werken, de sleutel in ontvangst. Lekker korte lijnen; erg handig als u op Voorne-Putten woont of werkt. 

 

 

Seggelant-Oost 9, 3237 MH Brielle

010 24 24 500
info@breeland.nl