Breeland
 

VACATURES bij Breeland

Werken bij Breeland vacatures Rotterdam Brielle

Kom jij onze ambitieuze teams in Rotterdam en Brielle versterken om nog verder te groeien?

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

 

Breeland is de Jaguar en Land Rover dealer voor Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de tweede vestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. Of je nu aan de receptie werkt, als sales-advisor of als autotechnicus; iedereen heeft dat doel voor ogen. En dat heeft resultaat. In 2020 en 2021 waren wij de meest succesvolle Jaguar Land Rover dealer van Nederland. Daardoor hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.

Om aan het ambitieuze groeiscenario te voldoen zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega's in Rotterdam en Brielle.

 

Bekijk alle vacatures bij Breeland

Magazijnmedewerker

Rotterdam, 40 uur per week

 

Is service voor jou geen afdeling maar een houding? Heb je alles graag op orde en ben je nauwkeurig? En vind je het leuk om er voor te zorgen dat én onze klanten én jouw collega’s in de werkplaats op tijd onderdelen en accessoires krijgen? Kom dan bij ons werken als magazijnmedewerker in Rotterdam!

Bij Breeland Rotterdam zorg je er samen met een collega voor dat ons magazijn op rolletjes loopt. Je zorgt ervoor dat de standaard onderdelen op voorraad zijn en dat speciale bestellingen snel geleverd worden. Klanten en collega’s zijn onder de indruk van jouw enthousiasme en dat zij dankzij jouw servicegerichtheid hun werk goed kunnen doen.

 

Bekijk hier de vacature
magazijnmedewerker rotterdam breeland

SALES ADVISOR

ROTTERDAM, 40 UUR PER WEEK

 

Is sales voor jou geen afdeling maar een houding? Ben jij klantgericht en gastvrij? En vind je het leuk om relaties op te bouwen én te onderhouden met prospects uit het Luxury segment? Kom dan bij ons werken.

Als Sales Advisor heb je een afwisselende job en werk je vanuit onze fysieke én digitale showroom. Je bent verantwoordelijk voor het verkooptraject van zowel nieuwe als gebruikte auto’s aan particuliere en zakelijke klanten. Met jou gastvrijheid en klantgerichtheid in combinatie met jou commerciële instelling maak je deze functie tot een succes.

 

 

Bekijk hier de vacature