Breeland
 

VACATURES bij Breeland

Werken bij Breeland vacatures Rotterdam Brielle

Kom jij onze ambitieuze teams in Rotterdam en Brielle versterken om nog verder te groeien?

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

 

Breeland is de Jaguar en Land Rover dealer voor Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de tweede vestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. Of je nu aan de receptie werkt, als sales-advisor of als autotechnicus; iedereen heeft dat doel voor ogen. En dat heeft resultaat. In 2020 en 2021 waren wij de meest succesvolle Jaguar Land Rover dealer van Nederland. Daardoor hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.

Om aan het ambitieuze groeiscenario te voldoen zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega's in Rotterdam en Brielle.

 

Bekijk alle vacatures bij Breeland

Vacature magazijnmedewerker in Rotterdam | 40 uur

Heb je passie voor auto’s, onderdelen en accessoires? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Als magazijnmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze aftersales klanten. 

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken in de functie van magazijnmedewerker. Hierin ben je o.a. verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen de afdeling. Samen met je collega’s zorg je voor de uitgifte en administratieve verwerking van onderdelen en accessoires aan onze klanten. 

 

Lees meer over deze vacature
Vacature magazijnmedewerker Rotterdam