Breeland
 

VACATURES bij Breeland

Werken bij Breeland vacatures Rotterdam Brielle

Kom jij onze ambitieuze teams in Rotterdam en Brielle versterken om nog verder te groeien?

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

 

Breeland is de Jaguar en Land Rover dealer voor Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de tweede vestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. Of je nu aan de receptie werkt, als sales-advisor of als autotechnicus; iedereen heeft dat doel voor ogen. En dat heeft resultaat. In 2020 en 2021 waren wij de meest succesvolle Jaguar Land Rover dealer van Nederland. Daardoor hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.

Om aan het ambitieuze groeiscenario te voldoen zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega's in Rotterdam en Brielle.

 

Bekijk alle vacatures bij Breeland

Commercieel Medewerker Service

Rotterdam, 40 uur per week

Is service voor jou geen afdeling maar een houding? En vind je het leuk om de wensen van onze klanten door te vertalen naar de organisatie? Kom dan bij ons werken als commercieel medewerker service (service adviseur) in Rotterdam!

Bij Breeland Rotterdam ben jij het visitekaartje van ons bedrijf, de spin in het web tussen de klant en onze organisatie. Je maakt de afspraak voor het onderhoud of de reparatie van de auto, plant dit in en bewaakt het proces. De klant is onder de indruk van jouw gastvrijheid en vertrouwt de goede zorgen voor zijn of haar auto aan je toe. En jij zorgt ervoor dat de verwachtingen worden waargemaakt, zo niet overtroffen. Daarbij weet je dat communicatie de sleutel is om alles perfect te laten verlopen. 

Bekijk hier de vacature
service adviseur vacature commercieel medewerker service